ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Глас от феновете: Левски играе аматьорски футбол, пълна трагедия

0
Левски
Снимка: lap.bg

Привържениците на Левски са много разочаровани от загубата с 1:2, довела до отпадане от Хебър за Купата на България. Мнозина критикуват ръководството на вековниците в социалните мрежи.

Председателят на Националния клуб на привържениците – Степан Хиндлиян, се включи с призив за оставка на Наско Сираков.

„Раев, време е да изчезнеш завинаги. Най-много ще ти отива под полата на жена ти, а тя да яха метлата и да отлита в орбита…Вън безхаберници, прости!!!“, написа Хиндлиян.

Ето и мнения на други фенове:

„Отпадаме от отбор, който се разпада? Подкрепа, премии ли тия измекяри трябва да си плащат, че носят синята фланелка! Срам“, Играем аматьорски футбол. Нашите футболисти, не знаят какво да правят, когато топката е в тях. Не могат да спират, не могат да дриблират, не могат да стерял от далеч. Нищо не могат. Какво тренират по цял ден. Какво се случва в тоя клуб. Та те копаят дъното ден с ден. Ние в момента неможем да се опрем на нито едно село в БГ. Загубихме си името последните години, аворитета и страха който имаха другите отбори от нас“, Срам и позор! Никой нищо не игра! Само един Уелтън игра и то 2 полувреме! Андреев моментално трябва да бъде закотвен на пейката! Едва не уби Петрис,а накрая излезе като овчар на паша!Не може да пази такъв вратар с такава лабилна психика! Не става за Левски! Достатъчно го търпяхме! Пулна нула! Всеки удар е гол!“, Няма да обидя никой, но това е чутовен провал“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.