Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Глад и мизерия мъчат съперника на Лудогорец в Лигата на конференциите

0
Андерлехт

Белгийският Андерлехт е застигнат от сериозна финансова криза, която води дори до намаляване на храната на футболистите. Ръководството на клуба се опитва всячески да намали разходите си, за да оцелее, а в това влизат крути мерки.

От клуба, който е съперник на Лудогорец в елиминациите в Лигата на конференциите, освободиха редица важни футболисти – Ван Кромбруге, Уесли Худ, Адриен Требел и Лиор Рафаелов.

Това обаче е само една от мерките, а най-шокиращата е с храната. Всеки играч получаваше храна за вкъщи безплатно, но тази практика е спряна. Сега може да вземат, само ако си плащат. Шефовете опитаха да се оправдаят, че това е нормално, но в Белгия играчите на другите клубове получават храна безплатно.

Съвсем очаквано има и забавяне на премиите на футболистите. Резултатите на тима тази година пък определено не са добри – 12-то място в Юпилер лигата с 23 точки от 19 мача. 

Видяно 26 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри Славчев
Юри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.