ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гигс отново ще бъде треньор

0
Райън Гигс
Снимка: Twitter.com

Райън Гигс се завръща в треньорския занаят. Уелсецът възнамерява да поеме Салфорд Сити, където именно той е съсобственик. Смяната ще бъде факт, ако Нийл Ууд не успее да засили отбора в борбата за плейофите.

49-годишният Гигс за последно беше начело на националния отбор на Уелс преди малко повече от година. Оттогава той не е имал треньорски ангажименти.

Салфорд е собственост на Гигс и бившите му съотборници в Манчестър Юнайтед Гари Невил, Фил Невил, Пол Скоулс, Ники Бът и Дейвид Бекъм. Към тях се включва и сингапурският бизнесмен Питър Лим. Отборът заема едва 19-то място в Лига 2 (четвъртото ниво в английския футбол).

От началото на сезона е с две победи, едно равенство и пет поражения в първите осем мача.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.