ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Янис и Лилард се развихриха срещу Маями

0
нба янис адетокумбо
Снимка: БТА

Отборът на Милуоки Бъкс спечели гостувнето си на Маями Хийт със 131:124 в мач от редовния сезон на Националната баскетболна асоциаци на САЩ и Канада. Двубоят бе и част от междинния турнир, който се провежда по време на сезона, като „елените“ си осигуриха място в елиминациите.

Бъкс бяха водени от двете си звезди – крилото Янис Адетокумбо и гардът Деймиън Лилард. Гръцкият състезател се отчете с 33 точки, 10 борби, 3 кражби и 5 асистенции, докато Лилард вкара 32 точки, 9 асистенции и 4 борби. Крис Мидътън същонаправи силен мач със 17 точки и 8 борби.

За Маями най-резултатен беше центърът Бам Адебайо с 31 точки и 10 борби. В отсъствието на Джими Бътлър гардът Кайл Лаури пое по-голяма отговорност в нападение и вкара 21 точки, придружени от 6 асистенции и 4 борби.

Бъкс се класираха за 1/4-финалите на турнир и ще играят срещу Ню Йорк Никс. Милуоки е на второ място във временното класиране на Източната конференция с 13 победи и 5 загуби, докато „горещите“ отпаднаха от турнира и заемат 7 позиция на Изток с 10 успеха и 8 поражения.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.