ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Германски ултраси ще викат за ЦСКА срещу Лудогорец

0
ЦСКА, Рот Вайс Ерфурт, Деян Топалски, Иван Велчев
Facebook.com

Германски запалянковци ще подкрепят ЦСКА в ключовия за титлата двуой срещу Лудогорец. „Червените“ приемат разградчани в неделя от 20:15 часа в своя дом „Българска армия“.

За визитата на германците става ясно от пост на тартора на Сектор Г Иван Велчев. Кюстендилеца разкри, че той, заедно с друг популярен фен на „червените“ Деян Топалски и кикбоксовият клуб на ЦСКА, са провели тренировка със своите гости от Ерфурт, които са чест посетител на по-важни мачове на „армейците“.

Ето какво написа популярният в ултрас средите Велчев във Фейсбук:

„Днес имахме тренировка с нашите приятели от Рот Вайс Ерфрут. Те са тук, за да ни подкрепят в утрешния мач срещу Лудогорец. ЦСКА&RWE“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.