Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

УЕФА прати строг германец на Черна гора – България

0
Харм Озмерс
Снимка: Twitter.com/Bayern & Germany

България гостува на Черна гора в петия си мач от група „G“ на евроквалификациите в неделя, 10.09, от 19:00 часа в Подгорица. „Лъвовете“ все още търсят първата си победа, която ще ги върне в борбата за едно от първите две места. Черна гора има 4 точки на 3-ото място, а България е с 2 позиция по-надолу.

От УЕФА пък определиха германецът Харм Озмерс да ръководи срещата с Черна гора. Помощници на 38-годишня Озмерс ще бъдат Роберт Кемптер и Доминик Шаал, а четвърти съдия е Роберт Хартман – също от Германия. Озмерс е международен съдия от две години и в момента попада в категория 1 на УЕФА, където е и българинът Георги Кабаков. Той е от Хановер и работи в родния си град като експерт по инвестиционен контрол в промишлеността. Ръководи мачове в Бундеслигата от 2016-а година.

Той вече е ръководил мач на български отбор, след като в първата му година на международната сцена като ръководещ УЕФА го праща на стадион „Локомотив“ в пловдивския парк „Лаута“ за мача на „смърфовете“ и Тотнъм в турнира Лига Европа. Лондончани печелят срещата с 2:1 с късни голове на Хари Кейн от дузпа и Танги Ндомбеле, а преди това Георги Минчев е открил резултата в 71-ата минута. Харм Озмерс вдига два червени картона в срещата и четири жълти. Изгонени само в рамките на една минута са Диниш Алмейда и Бирсент Карагарен от Локомотив.

Статистиката в Бундеслигата показва, че той е един от тримата рефери в Германия с най-висок процент давани червени картони, като в последните си осем мача във всички турнири е изгонил преждевременно четирима играчи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.