ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Габриела Георгиева отпадна на 1/2-финалите на ЕП по плуване

0
Габриела Георгиева
Снимка: LAP.bg

Българката Габриела Георгиева не успя да се класира за финалите на 100 метра гръб за жени на Европейското първенство по плуване в малък басейн в румънския град Отопени.

Георгиева финишира за 59.63 секунди, което ѝ отреди 16-о място в полуфинала, като не успя да доближи националния рекорд от 58.58 секунди, който постави в Бургас в края на миналия месец.

Тя вече изпълни голямата си цел на шампионата в Румъния, след като в четвъртък плува финал на 200 метра гръб, където завърши на осма позиция.

По-късно в петъчната вечерна сесия Петър Мицин ще стартира във финала на 200 метра бътерфлай, а Диана Петкова ще участва в полуфиналите на 200 метра съчетано.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.