ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Георги Миланов: Левски играе най-добрия футбол

0
Георги Миланов
Снимка: lap.bg

Бившият футболист на Левски Георги Миланов похвали отбора за представянето му на терена и призова ръководните фактори да се помирят, за да падне напрежението около „сините“.

„Това, което виждам на терена от Левски, и като игра, и като победи, изключително много ми харесва. От друга страна обаче не е хубаво напрежението, което се създава около клуба, и дано през тези 20 дни пауза има обединение и нещата да се случат по най-добрия начин“, заяви Георги.

„Левски трябва да играе в Европа, защото могат да кажа, че тези футболисти с този футбол, който практикуват, това в момента е най-добрият футбол като игра в България. Левски разполага с най-бързите и технични футболисти, и затова играе най-добрия футбол. Грехота ще е този отбор на Левски с този треньор Станимир Стоилов да не играе в Европа“, каза още Георги Миланов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.