ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Георги Кабаков с наряд за Лига Европа

0
Георги Кабаков
Снимка: LAP.bg

Българска съдийска бригада начело с най-добрия ни рефер – Георги Кабаков, ще ръководи мача от Лига Европа между гръцкия Панатинайкос и израелския Макаби (Хайфа). Последният двубой от Група „F“ на турнира ще се проведе в четвъртък на стадион „Апостолос Николаидис“ в Атина от 19:45 часа.

Помощници на Кабаков ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти съдия на мача ще е Радослав Гидженов. Драгомир Драганов е отговорник на ВАР, а негов асистент е Ивайло Стоянов. Оператор на системата пък ще е Валентин Ваклинов. Битката между двата отбора е за третото място, което дава право на участие в Лига на конференциите.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.