ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Георги Йомов разкри подробности по случая с допинга

0
Георги Йомов
Снимка: lap.bg

Уличеният в употреба на допинг Георги Йомов говори за първи път след своето провинение. Фланговият футболист сподели пред „Мач Телеграф“, че датата за изслушването му непрекъснато се променя и това проточва цялата ситуация. Асът на ЦСКА допълни още, че не е спирал да тренира в месеците, в които чака крайно решение.

 “Успявам да поддържам форма и се чувствам добре. Не съм спирал да тренирам. Не знам кога ще стане ясно решението на антидопинговата комисия. Чакам да ми се обадят, за да дам показания, но постоянно сменят датите. В момента, в който се обадят, ще се явим. Иначе мен не са ме търсили за абсолютно нищо“, почна крилото.

„Може да се каже, че няма раздвижване по случая. Нещата са в застой. Когато те решат, ще се случи всичко, ние нямаме думата. Всички документи, които са необходими, са дадени. Както е известно, по случая работят професионалисти от швейцарска кантора“, заяви Йомов.

Бъдещето на крилото остава неясно. Както е известно, Йомов даде положителната допинг проба след победата с 4:0 над Македония Гьорче Петров в края на юли. В тялото му бе открит анаболния стероид дехидрохлорметилтестостерон и той бе наказан току преди срещите с Базел от плейофите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.