ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Генчев прави важна промяна в Ботев

0
Станислав Генчев
Снимка: Саайт на Ботев Пловдив

Новият наставник на Ботев Пловдив сменя схемата на игра на тима за старта на сезона. В последните години „канарчетата“ залагаха на постройка с трима в защита – 3-4-3, 3-4-1-2 или 3-4-2-1, а по време на тази лятна подготовка Генчев използваше четирима в отбрана, като най-често използваше 4-1-4-1, но опция е и 4-2-3-1. Една от тези постройки се очаква треньорът на „жълто-черните“ да избере и за предстоящата битка за тепетата.

Любопитно е, че специалистът играеше с трима в ариергарда и в Локомотив София, но той уточни, че е бил принуден да го прави поради липса на качествени играчи.

Разбра се още, че няма яснота около идването на двамата чужденци, които Ботев очаква, а в последните две контроли с  Черноморец Бургас и Раднички Ниш на 8 и 9 юли Генчев ще пусне два различни отбора на Ботев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.