ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ганаец дойде на проби в Арда (Видео)

0
Арда
Снимка: Сайт на Арда

Отборът на Арда продължава с ударната селекция, тъй като има високи цели напролет. Кърджалийци искат да се преборят за влизане в шестицата, но ако не успеят, ще щурмуват седмото място, което дава право на участие в бараж за европейските клубни турнири.

/p>

Днес централен нападател от Гана дойде на проби в тима в Анталия. Исак Опоку Агиеманг ще тренира две седмица с Арда, след което Александър Тунчев ще прецени дали да му бъде предложен договор. Исак е на 23 години, висок е 190 см и е роден в Гана. През 2021 година преминава под наем в сръбския Партизан от ганайския Ашанти Голд.

Ел Мами Тетах е единственият футболист, който ще пропусне лагера на Арда в Турция. Той остана в България, за да лекува контузията си, като през следващите седмици ще се подложи на физиотерапия. 

Иначе днес играчите на Арда имаха две занимания. Сутрешното бе във фитнеса, а следобедното на един от терените в Лара. Първата контрола на Арда срещу Аланияспор е на 25 януари от 14 часа на базата на турския клуб. Двубоят може да гледате на живо в Ютуб канал на Арда ТВ.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.