Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Галатасарай победи драматично в Норвегия, Брага наказа ПАО

0
Галатасарай
БТА

Галатасарай изтръгна много ценна победа на норвежа земя срещу местния шампион Мьолде с 3:2. В герой за „лъвовете“ се превърна аржентинската звезда Мауро Икарди, който вкара фантастичен гол за своя тим, а освен това асистира и за победното попадение в 94-ата минута.

Норвежците изиграха страхотен първи половин час, но това им помогна само за 1 гол във вратата на „джим-бом“.

Мартин Елингсен откри за скандинавците сред само 8 минути игра, а до 20-ата на Фернандо Муслера му се наложи два пъти да се намесва при положения за „сините“.

В 25-ата минута късметът помогна на Галата да изравни – Серджо Оливейра стреля от фал, топката се отклони в стената и влетя във вратата на домакините.

Четири минути по-късно дойде звездният миг на Икарди, който със страхотен удар от въздуха от малък ъгъл донесе пълния обрат за турците. Към края на полувремето аржентинецът изпусна и чисто положение. В предпоследната минута от частта гол на Акгюн бе отменен заради засада.

Отново Икарди бе замесен в нещо интересно в 47-ата минута, но дузпа срещу него не бе потвърдена.

Малко трябваше на Мьолде да се възползва и в 56-ата минута Кристофър Хауген направи 2:2.

Развръзката дойде в 94-ата минута, когато Икарди се освободи от капитана на норвежците и на празна врата подаде на резервата Фредрик Мидтсьо, а той на празна врата направи 2:3.

Други резултати от Шампионска лига:

Макаби Хайфа – Йънг Бойс 0:0

Брага – Панатинайкос 2:1

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.