Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Галатасарай готви огромен трансфер за Лудогорец

0
Жоао Феликс
БТА

Турският шампион Галатасарай може да осъществи колосален трансфер за трети кръг от Шампионска лига, който евентуално ще ги противопостави срещу Лудогорец.

Турското издание „Фанатик“ информира, че „лъвовете“ могат да приютят португалския национал Жоао Феликс, чиито права се държат от Атлетико Мадрид.

През последния полусезон Феликс бе част от Челси, играейки под наем на „Стамфорд Бридж“.

Португалецът е низвергнат и в тима на Диего Симеоне, който през 2019-а го купи за 126 милиона евро.

Желанието на Феликс е да намери нов пристан за кариерата си. Нападателят гласно изрази желание да заиграе в Барселона, но това на този етап е много малко вероятно, предвид неголемия интерес на каталунците.

Не изглеждат големи и шансовете на Галатасарай да го привлече, но турският гранд ще се опита да го стори, а разполага и с финансова възможност за трансфера.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.