Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гълъбинов отново поигра малко, Реджина загуби

0
Андрей Гълъбинов
Twitter.com

Бившият национал на България – Андрей Гълъбинов, записа едва второто си появяване в игра за своя Реджина през кампанията.

Мощният таран влезе в игра при загубата с 1:2 от Бреша. Той се появи като резерва за „гранатите“ в двубоя, записвайки 6 минути на сметката си.

С този ход старши треньорът на тима Филипо Индзаги опита да предотврати задаващото се поражение от бившия му отбор, но до изравнително попадение така и не се стигна.

През сезона Гълъбинов има едва 13 игрови минути, след като повече от 8 месеца се възстановяваше от тежка контузия на ахилеса.

Реджина продължава борбата за място в плейофната фаза на Серия Б за промоция в Серия А. Тимът на българина е 8-и с 46 точки. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.