ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Г-н Михайлов, оставката е силен морален акт, не е признак на слабост“

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

Бившият треньор в националните отбори на България Михаил Мадански смята, че оставката на Борислав Михайлов би била „морален и достоен акт“, а не „признак на слабост“.

Моето обяснение е следното: В БФС работят много свестни хора. Има и такива от тясното обкръжение на президента на централата, които знаят, че съществуват, живеят и творят благодарение на Боби“, каза Мадански пред Sportlive.bg.

„Крият се зад неговия гръб и живеят под неговата сянка. Също така непрекъснато му повтарят като пажове: „Ти си безгрешен! Ти си велик! Без теб футболът ще умре!“

Същите хора постоянно правят предложения кого да изгонят, кого да накажат и на кого да навредят. По този начин те успяха да превърнат БФС в една репресивна институция.

Тези хора много добре знаят, че ако го няма Михайлов, те няма да са там и няма какво да работят. Тук проблемът е, че те самите виждат, но се правят, че не виждат какво се случва в действителност и това не е от полза за футбола.

В един момент аз казвам: „Г-н Михайлов, подаването на оставка е силен морален и достоен акт. Не е признак на слабост“, добави още Михаил Мадански.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.