ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Футболният съюз одруса със сериозна глоба „червените“

0
ЦСКА
Снимка: LAP.bg

Футболният съюз отново се оказа мащеха за ЦСКА и майка за други. Дисциплинарната комисия обяви наказанията след изиграването на последния кръг в елитното ни първенството и се оказа, че най-тежки те са за водения от Саша Илич тим, тъй като ЦСКА ще трябва да плати глоба от 11 300 лева.

Почти половината от тях – 5000 лева, са заради изстреляните ракети от Сектор „Г“ към централната трибуна на Националния стадион.

Левски е глобен с 5300 лева, а по-малки финансови санкции са наложени също на ЦСКА 1948, Черно море, Ботев Пловдив, Славия и Локомотив София.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.