ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Футболист на Ювентус бе арестуван в Нидерландия

0
Мохамед Ихатарен
Twitter.com

Играч на Ювентус бе арестуван в Нидерландия. Халфът Мохамед Ихатарен, който е собственост на “бианконерите”, но играе под наем в Аякс, отново се е озовал с белезници. Той вече е известен на органите на реда, а подозренията за престъплението, за което е бил заловен, са добре известни.

Ихатарен е бил отведен в ареста по сигнал за насилие над половинката си. Двойката е заедно от няколко месеца. Въпреки това е вече втори случай, в който полицията е известена за лошо отношение от страна на играча. Последният сигнал към органите на реда е бил подаден в последните седмици на 2022 г. Талантът така и не успява да влезе в правия път.

Самият Снайдер, който е взел Мохамед „под крилото си“, е “вдигнал ръце” от него преди няколко седмици. Тогава младежът отново е проявил неглижиране към установените правила и е нарушил дисциплината. Въпреки че е собственост на италианския гранд “Ювентус”, Ихатарен все още няма изигран мач за отбора. Малко след покупката му от школата на ПСВ Айндховен той бе преотстъпен в Сампдория.

Сега изглежда, че престоят му и в гранда от Амстердам приключва. Той е на заплата на Ботуша до средата на 2025 г., но бъдещето му в професионалния спорт изглежда повече от съмнително.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.