Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фулъм задълбочи кризата в Челси

0
Вилиан
Снимка: Twitter

Отборът на Фулъм победи Челси с 2:1 в отложен мач от седмия кръг на Премиър лийг и задълбочи кризата в лондонския клуб. Според специалистите на Острова няма да е изненада, ако след това поражение треньорът на „сините“ Греъм Потър бъде уволнен.

Любопитно е, че това е четвърти пореден успех в елита за Фулъм, нещо което тимът не бе постигал от сезон 1965/1966. Фулъм излезе шести с 31 точки, на 2 от петия Тотнъм, но и с мач повече, и на 4 от четвъртия Манчестър Юнайтед, но с две срещи повече. Челси остава на десето място с 25 пункта.

Резултатът бе открит от Вилиан в 25-ата минута, но халфът не се зарадва на гола в знак на уважение към бившия си тим. Калиду Кулибали изравни в 47-ата минута, но в 73-тата Карлуш Винисиус бе точен и донесе трите точки на Фулъм.

Кошмарен дебют за Челси записа Жоао Феликс. Нападателят излезе титуляр и бе най-опасния играч на своя тим, но в 58-ата минута фаулира грубо Кени Тете и бе изгонен с директен червен картон.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.