Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Французин подсилва Локомотив София

0
Стойчо Стоев
Снимка: lap.bg

Столичните железничари са на път да направят добър трансфер, след като са много близо до привличането на Даниел Ками. Роденият на 8 март 1996 година в Яунде футболист има двойно гражданство – камерунско и френско. Ками се намира в българската столица от вчера и най-късно до утре се очаква да договори личните си условия с Локомотив София и да подпише контракт.

Даниел Ками

Високият 185 см централен защитник е носил екипите на Олимпия Любляна и Интер Турку, а за последно е играл във втора сръбска дивизия.

Ками се отличава с много добро пласиране и отлична игра с глава. Добър е също при шпагатите и изнасянето на топката, което е важен компонент в съвременния футбол.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.