50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Французи гледаха двама от ЦСКА във Вечното дерби

0
Дюкенс Назон
Снимка: lap.bg

Изявите на двама възлови играчи на ЦСКА да били наблюдавани под лупа от скаути на френски отбори във Вечното дерби с Левски. Това са фланговият футболист Брадли де Нойер и централният нападател Дюкенс Назон. Първият е обект на интерес от страна на Брест, който се бори за оцеляване в местния елит. В момента тимът заема 16-о място в класирането на Лига 1.

25-годишният нидерландец Де Нойер е основна фигура в тима на Саша Илич. До момента е изиграл 20 мача за първенства, в които е вкарал 2 гола. Дюкенс Назон пък е водещият реализатор на армейците. Таранът се разписа 12 пъти в 23 срещи в родния елит.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.