Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

France Football пристигна на „Армията“ за Димитър Пенев

0
Димитър Пенев
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Екип на авторитетното френско списание France Football дойде на крак на стадион „Българска армия“. Журналистите правят специален репортаж за легендата на ЦСКА и българския футбол – Димитър Пенев.

Треньор Nо: 1 на България за 20-ти век е герой в тяхна рубрика за значимите спортни събития във френския футбол. В нея те си припомнят за кошмара на „Парк де Пренс“ от 17 ноември 1993 година, когато водени от Стратега, националите ни спечелиха с 2:1 в последната секунда и се класираха за Световното първенство в САЩ.

Димитър Пенев

Журналистът Оскар Бертран показа завидно познание в детайлите и близо час и половина с интерес слушаше разказа на Димитър Пенев. Треньорът в типичния си и увлекателен стил коментира нагласите, мотивацията, тактиката и емоциите си покрай паметна вечер в Париж.

Те ще бъдат представени на зрителите във Франция през април. Репортерът и фотографът на изданието Себастиян Льобан посетиха и клубния музей. Двамата останаха впечатлени от богатата експозиция и многото трофеи на „армейците“. Двамата получиха книги с лични автографи и посвещения от Димитър Пенев.

Димитър Пенев

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.