Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Флорентино готви двоен удар – иска Мбапе и Холанд в Реал!

0
Флорентино Перес
Снимка: Twitter

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес готви двоен трансферен удар, като иска да привлече едновременно Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, твърди френското издание Le Parisien.

Перес иска двамата нападатели час по-скоро да се озоват на „Бернабеу“ и да си партнират в нападение. Реал ще опита да привлече Мбапе още през януари 2024 година.

Що се отнася до Холанд, той има договор с Манчестър Сити до лятото на 2027 година, но многократно е признавал, че иска да се пробва в различни първенства.

„Белия балет“ загуби от остротата си в нападение, след като лидерът в атака Карим Бензема реши да напусне в посока Саудитска Арабия.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.