ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиян Филипов: „Христо Ботев“ не може да приемe мача България – Унгария

0
Стадион
Снимка: LAP.bg

Илиян Филипов, чиято фирма изпълнява строителството на „Христо Ботев“, е внесъл официално писмо до кмета на Пловдив Костадин Димитров във връзка с предвидената среща на националния отбор на България с Унгария на 16 ноември на „Колежа“.

До преместването на двубоя на националите в града под тепетата се стигна след препоръка на УЕФА във връзка с евентуални безредици предвид планираните протестни действия на привърженици срещу ръководството на БФС.

С писмото община Пловдив и ОДМВР Пловдив са уведомени, че провеждането на футболни срещи и други събития на стадион „Христо Ботев“ в периода 13-20 ноември е непрепоръчително поради монтажни дейности на тежки елементи от козирката.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.