Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Филипов: ЦСКА нямаше да стане първи и с 90 точки

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде мнение за успеха над Левски и второто място на тима в крайното класиране. Той обърна внимание на това, че някои отбори са играли с юноши срещу Лудогорец и призна, че е разочарован от липсата на феърплей в първенството.

„Да постигнеш 84 точки – това е невероятно постижение. И 90 да бяхме постигнали, сигурно пак нямаше да станем първи. Тези точки ги постигнахме честно и почтено. Нямахме късмета да играем срещу юношески формации и съдии да ни решават мачовете. В някои мачове даже бяхме ощетени. Това е ЦСКА. ЦСКА се бори докрай за шампионската титла и сме с високо вдигнати глави. Поздравявам футболистите и треньорите за работата през годината“, каза Филипов.

„Приятел съм с Илиан Илиев още от казармата. Познавам го като характер и аз лично нямах никакви съмнения, че Черно море ще си играят мача срещу Разград за разлика от други отборчета, които точно срещу тях решиха да си обиграват юношите. От Левски не мога да имам претенции. На големите отбори не им отива този начин на поведение. Те да си правят сметка, като клуб и отбор, къде са стигнали. В ЦСКА съм възпитаван винаги да се боря за победа и, когато имам неуспехи, да гледам вината първо в себе си“, допълни Филипов.

„Саша Илич има договор, остава си тук. Продължаваме по същия начин, няма никаква интрига около него. Най-лошото е, че когато един съдия е свирил коректно даден мач, ние го поздравяваме за това. Когато някой отбор играе феърплей, ние му казваме браво, а това е основата на спорта. Разочарован съм, че няма феърплей в българското първенство“, заяви още Филип Филипов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.