Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Спартак Варна твърдо зад отбора

0
Спартак
Снимка: Сайт на Спартак Варна

Феновете на Спартак Варна показват европейско поведение, въпреки че положението на техните любимци в елита стана още по-тежко след последната домакинска загуба у дома. Ултрасите обаче отчитат положителната промяна, която виждат в играта на „соколите“ под ръководството на Димитър Димитров и се надяват, че те ще продължат да надграждат.

Обективно погледнато до този момент в петте си пролетни мача Спартак бе надигран само през второто полувреме от Арда в Кърджали, когато бе с човек по-малко. Заради тотален малшанс и слабост в завършващия удар обаче варненският тим взе едва 4 от 15 възможни точки в изминалите 5 двубоя.

Прави впечатление, въпреки неубедителните резултати, в социалните мрежи изявленията на привържениците на Спартак са обективни и позитивни, и много голяма част от тях продължава да е настроена позитивно и да вярва в доброто бъдеще на клуба, тъй като прекрасно разбира, че в момента новият отбор на Спартак се изгражда и е необходимо време и търпение.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.