ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Левски готвят масов протест срещу Наско Сираков

0
Фенове на Левски
Снимка: LAP.bg

След поредицата от неуспешни резултати на Левски, привържениците на тима са готови да организират масов протест с цел сваляне на Наско Сираков като мажоритарен собственик на клуба, пише „Тема Спорт“, като детайлите за мащаба и точната дата на събитието ще бъдат обявени скоро.

Протестът няма да бъде в социалните мрежи, а на улицата, с предварително уведомление и съгласуване с полицията и съответните институции. Вече множество фенклубове на Левски от цялата страна са заявили готовност да участват активно в протеста.

Привържениците смятат, че именно Сираков е виновен за състоянието на Левски, но има и фенове, които подкрепят легендарния нападател на „сините“. На стадиона често се чуват и призиви за оставка на Николай Костов, а след загубата от Хебър Пазарджик с 1:2 и отпадането от турнира за Купата на България старши треньорът на 26-кратните шампиони заяви, че са нужни кардинални промени в отбора.

Наско Сираков

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.