Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Левски събраха почти 9 милиона лева

0
фенове Левски
Facebook.com

Левски публикува отчет за изминалата година от кампанията „Левски е вечен“. Чрез нея са били събрани почти 9 000 000 лева. Постижението е впечатляващо и от клуба отбелязаха това. 

„Дързост и постоянство! Година след старта на кампанията „Левски е вечен“ „сините“ привърженици продължават да пишат история. През изминалите 12 месеца левскарите демонстрираха не просто безрезервната си подкрепа към любимия клуб, но и доказаха многократно, че са неговия най-голям капитал“, гласи официалното съобщение. 

„Единни в делата, с Левски в сърцата… Кота 9 е вече в историята, като събраните средства в кампанията „Левски е вечен“ достигнаха близо 9 000 000 лева! Подновените и нови членски карти са вече 5801!“, се допълва информацията. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.