Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Левски искат отговори от Наско Сираков

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

В понеделник мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, ще проведе първата си среща с феновете на тима в град Бургас от 18:30 часа по повод кампанията за увеличeние на капитала. Очакванията са привържениците на „сините“ да поискат отговори от Сираков за ситуацията в клуба, като има вероятност акцентът на планираните прояви да се измести в друга насока, пише Блиц.

Феновете искат да разберат кой казва истината за възникналия сериозен конфликт на „Герена“ – Наско Сираков или изпълнителният директор Ивайло Ивков.

Първоначално идеята на Сираков относно обиколките из България бе да се разясни детайлно акцията по продажба на акции, която трябва да стартира след предстоящото Общо събрание на Левски през идния месец април.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.