Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Интер се молят на Конте да се върне

0
антонио конте тотнъм
Снимка: БТА

В Италия се засилват информациите, че Интер разглежда варианта да смени Симоне Индзаги начело на тима с бившия наставник Антонио Конте.

Почти сигурно е, че Конте ще напусне английския Тотнъм след края на сезона. През юни и контрактът на специалиста изтича, а отпадането от Шампионската лига от Милан е допълнителна предпоставка ръководството на „шпорите“ в лицето на Даниел Леви да търси друг мениджър за скамейката на лондончани.

В Милано натискът върху Индзаги започва да нараства. Поражението с 1:2 от Специя отприщи нова вълна критики, тъй като вече е ясно, че „нерадзурите“ няма никакъв шанс да догонят Наполи на върха в Серия А. Нещо повече, те дори ще трябва да се борят за мястото си в топ 4, където борбата е особено люта.

Хиляди фенове на трикратния европейски шампион Интер писаха в профилите на Конте в социалните мрежи, молейки го да се върне на „Джузепе Меаца“.

Конте води Интер в продължение на две години между 2019-а и 2021-а. Именно с него начело „Змията“ прекъсна шампионската хегемония на Ювентус, грабвайки 19-о Скудето. Ломбардийци загубиха и един финал в Лига Европа с Конте начело.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.