ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на ЦСКА събраха близо 10 бона за дербито с Левски

0
хореография ЦСКА фенове Сектор Г
Снимка: LAP.bg

Организираните привърженици на ЦСКА от „Трибуна Сектор Г“ обявиха, че са събрали почти 9000 лева в кампанията си за набиране на средства за хореография за предстоящото дерби срещу Левски.

„Червените“ запалянковци искат да реализират грандиозни идеи на трибуните за сблъсъка срещу „сините“, който е на 17 април.

Крайната цел на кампанията е 15 000 лева, като от Сектор Г призовават феновете да продължат с даренията, за да подкрепят достойно любимците си. 

Точната сума на събраните средства до момента е 8828,50 лв., като към тях ще бъдат прибавени и 1050 лв., останали от урните на мача срещу Локомотив Пловдив.

Две седмици след мача с Левски отборът на ЦСКА ще се изправи и в сблъсък срещу Лудогорец, като и за там феновете се надяват да покажат хореография на много високо ниво.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.