ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Ботев замеряли ел Маестро с маслини

0
Нестор ел Маестро
Снимка: lap.bg

Стана ясно с какво е бил уцелен треньора на ЦСКА Нестор ел Маестро след победата над Ботев. Предметът, който полетя към наставника, е от фен на „канарчетата“, който е пиел патронче с узо и е похапвал маслини. Изнервени от загубата, пловдивските ултраси започва да ругаят Ел Маестро, а момчето с маслините започва да цели наставника с миниатюрните плодчета с костилки. 

Един от тях намира целта и Ел Маестро се строполи на земята. Маслините са толкова миниатюрни, че дори камерите, излъчващи срещата, не успяват да ги уловят, пише bgderby. 

Това е първото такова провинение за фенове на „канарчетата“ и вероятно те ще се разминат само с по-сериозна глоба и предупреждение. Инцидентът е без последствия, което също може да наклони везните към „жълто-черните“.

Нестор Ел Маестро пък подходи с усмивка към ситуацията. „Нещо ме удари в главата, леко ме нарани, не е толкова зле. Днес станах малко по-красив“, каза сърбинът с английски паспорт. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.