ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фенове на Левски със залп срещу капитана на „сините“

0
Андриан Краев
Снимка: lap.bg

Феновете от „Трибуна Левски“ не спестиха критики към капитана на „сините“ Андриан Краев, който вбеси всички около клуба с липсата на каквато и да е емоция след отбелязания гол срещу Локомотив София.

Всеки провал се преглъща, всяка загуба се преживява. Единственото, което не може да се преживее, изпълва те с яд и безсилие едновременно, е бездушното поведение, липсата на амбиция и мотивация“, написаха от „Трибуна Левски“.

„А то се превръща в константа, заедно с разочарованието в пълните гостуващи сектори в „синьо“ навсякъде из България.

Трудно е и да си амбициран, когато капитанската лента е символ на търговия с все по-малка стойност, а не на лидерство и мъжество“, допълват още феновете.

От „Трибуна Левски“ настояха и за билети от по 1 лев за домакинството на Локомотив Пловдив, за да се напълни стадионът до краен предел.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.