Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фенове на ЦСКА ремонтираха имота на дядо Стефан

0
ЦСКА Сектор Г фенове ултраси
LAP.bg

Привържениците на ЦСКА спазиха обещанието си и възстановиха всички щети по имота, от който изгледаха гостуването на любимия си отбор на ЦСКА 1948 в Бистрица.

Още след мача запалянковците почистиха пространството от отпадъци, а тази седмица отидоха отново до Бистрица с цимент и мрежа.

„Те боклука си го събраха още вечерта – в пликчета отвън, на оградата. И обещаха, че ще дойдат да оправят щетите. После купиха цимент, мрежа“, обясни 67-годишният Стефан Тачев пред bTV.

В неделя дядо Стефан получи шал от феновете на ЦСКА, който той е решил да подари на неговата внучка. „Дадох го дадох на внучка ми, защото тя е футболистка и играе мач в ЦСКА. Ама в кое ЦСКА – не знам, защото с мачове не се занимавам. Като го видя, вика: „Дедо, шалчето, дедо, шалчето!“. И й го дадох“, заяви Тачев.

Сред хората, помогнали за възстановяването на щетите по имота на Стефан Тачев, бе и Деян Топалски – бивш ММА боец, който членува във фен клуба „Сектор Г“. 

„Поправихме оградата на бай Стефан! Жив и здрав да е за жеста, който направи към нас! За следващото гостуване на ФК ЕФБЕТ (ЦСКА 1948 – бел.ред.) се договорихме да гледаме мача от неговия имот. Отново! Така че и по 100 лева да направиш билета, Цека (Цветомир Найденов – бел.ред.), конкуренцията ти ще те убие икономически“, написа Топалски в Инстаграм.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.