Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феликс матира бившия си тим и донесе три точки на Барса

0
барселона жоао феликс
Снимка: БТА

Барселона спечели домакинството си на Атлетико Мадрид с 1:0 в голямото дерби на 15-и кръг в испанската Ла Лига. Така възпитаниците на Шави постигнаха трети пореден успех срещу „дюшекчийте“ в елита.

Единственият гол на „Ещадио Олимпико“ отбеляза бившият играч на Атлетико – Жоао Феликс, който бе точен в средата на първото полуреме след асистенция на Рафиня. Срещата ще се запомни с изключително грубите прояви на двата отбора, като главният съдия на мача показа 10 жълти картон, 5 от които в последните 15 минути за Барселона.

„Каталунците“ са трети във временното класиране с 34 точки, на 4 зад втория Жирона. Играчите на Чоло Симеоне са на 4-та позиция с три точки по-малко.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.