Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феликс пътува към Лондон, до часове подписва с Челси

0
Жоао Феликс, Португалия - Гана
БТА

Португалският нападател Жоао Феликс пътува към английската столица Лондон. Той ще премине под наем в местния Челси до края на този сезон. За наема на юношата на Бенфика „сините“ ще платят 11 млн. евро.

Самият Феликс се е съгласил да удължи договора си с Атлетико за още един сезон, като така той ще бъде до 2027 г. Що се отнася до наема му на „Стамфорд Бридж“ – заплатата на играча ще бъде покрита изцяло от Челси.

По този начин Атлетико (Мадрид) ще получи повече свобода на трансферния пазар. Друг важен сегмент е таванът на заплатите, който няма да пречи на тима на Чоло Симеоне.

Преди да подпише договора си за наем в Челси, Феликс ще премине задължителните медицински прегледи. Дори той да впечатли „сините“, те няма да могат да го откупят, тъй като това го няма заложено в споразумението на между двата клуба, а подлежи единствено на евентуални летни преговори между лондончани и „дюшекчиите“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.