ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фаетон: Привлечени сме в ЦСКА за мачове като този с Лудогорец

0
Матиас Фаетон ЦСКА
Снимка: cska.bg

Нападателят на ЦСКА Матиас Фаетон донесе победата над Славия, която класира „червените“ за 1/4-финалите на Купата на България. Той призна, че в неделя за отбора предстои много важен мач срещу шампиона Лудогорец.

„Познавахме отбора, играхме с тях миналата седмица. Мисля, че направихме добър мач, а най-важното е, че се класирахме напред. Това е мач за Купата, не беше същият. Ние подобрихме нашата ефикасност в атака. Най-важното е, че победихме“, каза Фаетон след мача.

„Мисля, че имаме много добри играчи в предни позиции. Не всеки път вкарваме. Сега подобрихме това, което треньорът имаше към нас като изискване“, добави още той.

„Всички футболисти в ЦСКА са привлечени за такива мачове, какъвто е този в неделя (с Лудогорец). Мисля, че и след този мач ще сме преди тях в класирането. Дано да бъдем лидери в класирането и приятна ваканция на всички мои съотборници“, завърши Фаетон.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.