Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Евертън би шута на Франк Лампард

0
Фрак Лампард
Снимка: Twitter

Това, което се очакваше да се случи в английския футбол днес, вече е факт. Евертън уволни мениджъра си Франк Лампард, съобщиха всички водещи медии на Острова. Лампард напуска „Гудисън Парк“ след загубата от Уест Хем, която бе трета поред за „карамелите“ в Премиър лийг и увеличи негативната им серия на десет поредни срещи без победа.

Франк Лампард пое Евертън през януари 2002 година, като наследи на поста Рафаел Бенитес. Легендата на Челси помогна на „карамелите“ да се спасят от изпадане, но през този сезон нещата не вървят добре за тима. Евертън спечели 15 точки от 20 мача досега и има само три победи в елита, последната от които беше на 22 октомври срещу Кристъл Палас.  

Лампард води Евертън общо в 44 мача във всички турнири, в които записа 12 победи и 24 загуби. Сред имената, които се спрягат за нов мениджър на клуба, са Шон Дайч, Уейн Рууни, Марсело Биелса и дори Дейвди Мойс, който все още е начело на Уест Хем. Който и да бъде избраникът, той ще е шестият мениджър на Евертън в последните пет години.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.