ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Евертън изплува от червената зона след бой над Нюкасъл

0
евертън джордан пикфорд
Снимка: БТА

Евертън спечели домакинството си на Нюкасъл с 3:0 в мач от междинния 15-и кръг на английската Висша лига.“Карамелите“ трябваше да чакат до последните 11 минути на редовното време, за да пратят в екстаз трибуните на „Гудисън Парк“.

Играчите на Шон Дайш откриха резултата в 79′ с гол на Дуайт Макнийл, а в 86′ Абдулайе Дукуре подпечата успеха за отбора от Ливърпул. Крайният резултат оформи резервата Бето в даденото от съдията продължение, 11 минути след като се появи в игра.

Евертън се измъкна от зоната на изпадащите и вече заема 17-а позиция с 10 точки, докато играчите на Еди Хау са седми с 26 пункта на сметката си.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.