ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Евандро: Съжалявам, че не спечелихме

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Полузащитникът на Локомотив Пловдив Евандро игра силно срещу Черно море и вкара двата гола за своите при драматичното равенство 2:2 във Варна, дошло след неописуема драма. Логично бразилецът бе избран за Играч на мача, а след неговия край обяви, че вторият му жълт картон, след който остави своите с 9 души в 80-ата минута е бил несправедлив.

„Щастлив съм от това, че вкарах два гола. Беше много тежък и важен мач за нас, защото играхме срещу пряк конкурент в класирането. Радвам се, че не загубихме, но съжаляваме малко, че не спечелихме. Продължаваме да работим“, заяви Евандро.

„Мисля, че моят жълт картон е незаслужен, но така е решил съдията. Продължаваме да работим здраво и да се готвим за сдледващия мач“, добави той.

След двубоя на „Тича“ Александър Томаш обвини индиректно съдията Георги Давидов, че е повлиял върху изхода на срещата. Точните думи на треньора на Локо бяха, че двата отбора са изиграли силен мач, докато не са се намесили субективни фактори.

Разбра се още, че освен изгонените Хорхе Сегура и Евандро мачът на Локото срещу Добруджа за Купата на България в Добрич другата седмица ще пропуснат още трима играчи на „черно-белите“, които ще бъдат наказани заради натрупани жълти картони.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.