ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ето каква ще е ролята на Христо Йовов в Левски

0
Христо Йовов
Lap.bg

Бившият футболист и бивш спортен директор на Левски Христо Йовов се завърна в управата на клуба, след като влезе в Управителния съвет.

Йовов се завръща в любимия клуб след деветгодишна пауза. Сега неговата роля ще бъде малко по-различна – усилията му ще се насочат към детско-юношеската школа.

Христо Йовов не иска да се бърка в работата на мъжкия отбор, но смята да помогне за надграждането на академията, където тренират и двамата му синове.

Бижутера познава добре ДЮШ на Левски, включително и съперниците им, като може да съдейства и за привличането на млади таланти от други отбори.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.