Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Eстрада започна да тренира с ЦСКА

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Нападателят Майкъл Естрада вече е в Австрия и тренира с ЦСКА. Еквадорският национал е пристигнал вчера и веднага се е включил в заниманията на футболистите на Саша Илич, съобщават колегите от „Труд“. Дебютът на Естрада ще е във вторник в проверката с азербайджанския Карабах.

Естрада игра за Еквадор и в четирите му мача на Световното първенство в Катар през 2022 година, а армейците ще бъдат първия му европейски тим. В последния сезон Майкъл носеше екипите на клубове от Мексико и САЩ.

С неговото привличане ЦСКА ще разполага с убийствена атака в битката за титлата, тъй като част от тима вече е и таранът Матиас Фаетон. Любопитно е да се види дали двамата могат да играят заедно или единият ще излиза титуляр, а другият ще е негова солидна алтернатива. 

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.