ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Емирът на Катар лично вдига заплатата на Лео Меси

0
Лионел Меси
БТА

От ПСЖ са готови на всичко, за да може Лионел Меси да поднови договора си, пише Mundo Deportivo. Лично емирът на Катар Тамим ибн Хамад Ал Тани иска да задържи аржентинеца в Париж.

Френският клуб е готов да увеличи заплатата на левичаря и да направи ново споразумение за по-дълъг период планираната една година.

Меси не е убеден, че иска да остане във френската столица, а смята, че клуб с такъв икономически потенциал трябва да се стреми да печели всеки трофей през сезона.

Вицепрезидентът на Барселона Рафа Юст говори за възможното завръщане на Меси в клуба. Настоящият договор на нападателя с ПСЖ е до края на този сезон. През настоящия сезон той има 32 мача за клуба, като отбеляза 18 гола и направи 17 асистенции.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.