ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Емил Велев попиля ЦСКА: Не са нищо особено, защитата е много слаба

0
Емил Велев
Снимка: lap.bg

Бившият треньор на Левски Емил Велев смята, че лидерът в Първа лига ЦСКА „не е нищо особено“. Той заяви, че тимът се представя на приливи и отливи, а в защита „червените“ били много слаби. Велев се чуди кой е селектирал хората в отбрана за ЦСКА.

„Досега всичките мачове, които съм им гледал, не са нищо особено. На приливи и отливи са. Забелязва се, че липсват много качества на футболистите на ЦСКА. Правят се пропуски в атака, а защитата им е много слаба. Не знам кой ги е селектирал тези бранители“, започна Велев пред „Тема Спорт“.

„Единият е от футболна държава като Нидерландия, но с нищо не е по-добър от някой български защитник. Но това си е тяхна работа. Ако станат шампиони с този отбор, ще трябва да се подсилят сериозно за Шампионската лига.

Вярвам, че ще го направят, защото Гриша Ганчев наистина обича ЦСКА, въпреки че е от долината на люляците“, добави още Емил Велев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.