Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Емил Спасов: Браво на Топузаков, че пусна юношите!

0
Емил Спасов
Снимка: lap.bg

Легендата на Левски Емил Спасов похвали Елин Топузаков за смелостта да извади толкова млад състав срещу шампиона Лудогорец през уикенда.

„Сините“ отстъпиха с 2:3 в Разград, като имаха реални шансове и да спечелят. Чуха се и критики срещу клуба, че умишлено е играл с по-млад състав, за да спре вечния враг ЦСКА за титлата.

Емил Спасов обаче смята, че Топузаков е взел правилно решение, стартирайки с юноши в отбора, които на свой ред са показали, че могат да играят голям футбол.

„Един добър мач за младите играчи на Левски срещу отбора на Лудогорец. Юношите показаха, че имат потенциал да играят голям футбол, стига да им се дава повече шанс. Приветствам Топузаков за това, което направи“, каза Спасов пред „Мач Телеграф“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.