ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Елитен отбор уволни треньора си

0
Владимир Манчев, Димитър Димитров
LAP.bg

Борещият се със зъби и нокти за оцеляване в елита на България – Хебър, освободи своя треньор. Ръководството е решило Владимир Манчев да не заема повече поста след серия от незадоволителни резултати.

В момента пазарджиклии са на предпоследното 15-о място с актив от 16 точки. Миналия уикенд допуснаха домакинска загуба с 1:3 от Лудогорец, което не беше голяма изненада.

Вече се обсъждат две имена за нов наставник на Хебър – Любослав Пенев и Стойчо Стоев. По всяка вероятност обаче по високите етажи в клуба са готови и с други варианти.

Този сезон отборът най-после се завърна в групата на майсторите и иска това да не е само проблясък. Оцеляването обаче ще е трудно.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.