ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Елитен клуб предложил на Левски да уговорят мачове помежду си

0
Павел Колев
LAP.bg

Бившият изпълнителен директор на Левски Павел Колев разкри за случай, при който клуб от елита на България е предложил на „сините“ да си „разменят“ по една победа. Опитът за уговаряне на мачове обаче е бил отхвърлен от столичния тим.

“Никога не са ми предлагали да уговаряме мачове. Знам, че имаше един случай – разбрах от други хора, че е воден такъв разговор. Няма да споменавам конкретни имена, защото беше отхвърлено това предложение. Става въпрос за Левски“, заяви Павел Колев пред „Свободна Европа“.

„Клубът имаше последователни двубои с даден отбор за първенството и Купата, като са предложили на Левски “дайте да си разменим една победа”, защото клубовете имали различни приоритети. Това не се е случило. Не е трябвало аз да го решавам, но знам че не се е получило.“

„На мен никой не ми е предлагал и не е бил воден такъв разговор, защото хората, които са работили с мен, че няма много смисъл да се говори по темата“, добави още той, като не разкри името на въпросния клуб, опитал да уговори мачовете със „сините“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.