Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Елитен френски тим отново се оглежда в Сонко Сундберг

0
Келиан ван дер Каап, Ноа Сонко Сундберг, Левски
LAP.bg

Бранителят на Левски – Ноа Сонко Сундберг, е твърде вероятно да бъде продаден през лятото. Гамбиецът има договор до края на следващия сезон, но предвид интереса от чужди клубове едва ли ще преподпише.

Централният защитник е желан от гръцкия гранд Панатинайкос, както стана ясно преди няколко дни. „Детелините“ ще опитат да го купят срещу сериозна сума. Според „Мач Телеграф“ интерес към Сундберг има и от френския леитен Страсбург.

Французите са искали защитника още през зимата, но тогава са предложили прекалено малка сума, която не е задоволявала „сините“. Това обаче може да се промени през лятото, когато западноевропейските тимове са по-склонни да дават по-големи пари за трансфери.

По всичко личи, че в Левски ще имат нужда от свежи средства, за да решат финансовите си проблеми и ще трябва да се разделят с част от основните си футболисти. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.