ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ел Маестро, Загорчич или… Мъри? Кой ще поеме ЦСКА

0
Златомир Загорчич
LAP.bg

ЦСКА официално се раздели със старши треньора Саша Илич. „Армейците“ вече са в търсене на нов специалист и няколко имена са сред фаворитите за поста. Според колегите от „Блиц“ Нестор Ел Маестро ще се завърне в Борисовата градина и ще поеме столичния гранд.

Той беше начело на ЦСКА за около половин година през 2018-а. Друго спрягано име е това на Златомир Загорчич, който беше начело на Славия до скоро. Сред дискутираните треньори е и Александър Томаш,, който води Локомотив София. В социалните мрежи привържениците на „червените“ са убедени, че Станимир Стоилов ще поеме техните любимци. Това би бил огромен удар по големия съперник – Левски.

Все пак по-вероятно е чужденец да поеме ЦСКА. Като временни треньори са били обмисляне Стамен Белчев и Христо Янев. По-скоро обаче няма да се стигне до временен вариант, а директно ще се назначи нов старши треньор.

Александър Томаш

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.