ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ел Маестро качва ЦСКА на следваща предавка

0
ЦСКА - Левски Нестор Ел Маестро
Снимка: БТА / BTA

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро иска да качи ЦСКА на следваща предавка в подготовката. „Тема Спорт“ съобщава, че „черрвените“ ще тренират двуразово по време на лагера си в Тетевен.

От 11 октомври до 14 октомври ЦСКА се готви да тренира двуразово всеки ден, като по този начин значително ще увеличи обема на извършена работа. Очаква се това да вдигне допълнително физическата подготовка на играчите.

Припомняме, че ЦСКА проведе лагер в Тетевен и през миналата пауза за националните отбори, като след него „червените“ значително подобриха играта си и влязоха в победна серия. Сега Ел Маестро ще търси подобен ефект.

На лагера в Тетевен няма да участват Иван Турицов, Християн Петров, Станислав Шопов, Енес Махмутович, Дюкенс Назон и Матиас Фаетон, които са с националните си отбори.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.